Underbara Tanja

Tanja bebis
 Tanja i bergianska trädgården 11/6 -09

 Irish Mist Black Russian (Tanja) föddes den 19 dcember 2008. Föräldrarna heter Hil och Helen och är en ”fosterkull” hos Ann-Christine:-)
Tanja är ett riktigt charmtroll, pigg och glad och bedårar alla i sin omgivning och bor nu i Bagarmossen utanför Stockholm med matte Gun. Tanja har stått modell och ni kan se resultatet här http://www.erikhedin.se/uploaded_images/file-786931.JPG


2 Responses to “Underbara Tanja”

  • Christina Lindgren Says:

    Vilken underbar dotter Helen har fått. Ja hon har fått flera underbara valpar. I november ska jag ner till Stockholm och hälsa på mina systrar och då kanske jag kan få komma och hälsa på Tanja med familj om tillfälle ges? (Vi systrar är förresten uppväxta i Bagarmossen).

  • Petra Says:

    Ja underbara Tanja är helt rätt! Passar också på att tacka Ann-Christine på kennel Irish Mist som visade vad en verklig vän är!! För henne var det självklart att ställa upp och ta hand om (föda upp) Helen och hennes kull när mitt liv hamnade upp och ner. Tusen kramar till dej min vän:-)

Leave a Reply