Lucy

php9zskfzam

 

Det här är vår lilla ”lovelump” Lucy. Lucy föddes som Anastasia den 14 maj 2007. Hennes mamma är Chelzea Black och pappa är Nevskaja Uslada. Lucy är liten, väger knappt 2 kg, men hon tror att hon är en jättestor hund! Hon älskar att busa med sina syskon Tibby (Bichon Frisé) och Zingha (Maltese-Pudel)

Favoritplats att sova!

Favoritplats att sova!

 

Helst vill hon ligga PÅ sina syskon, på bilden sover hon på Tibby. Lucy fullkomligt hatar att bli borstad, så vi håller henne oftast kortklippt.

phppzycitpm


2 Responses to “Lucy”

  • Anneli Says:

    Hej! Det vore jättekul att ses. Jag bor i Märsta, så det är ju nästan Stockholm. Vad söt Lucy är:)syns att hon är syster med Thea:))
    /Anneli

  • Petra Says:

    Hurra vad glad vi blir av att se dej här Lucy! Det är svårt att tänka sej att det gått snart tre år sedan du var den första lilla bolonkan som lämnade vårt hem. Härligt att se dej med hela familjen, och du, vi tycker att du har snygg frissa oxå:-)

Leave a Reply